Skip to main content

HORECAGELEGENHEDEN

Als huisleverancier van een groot aantal horecagelegenheden zoals café’s, clubs, restaurants en sportvereningingen weten wij hoe belangrijk het is dat een installatie eenvoudig te bedienen is en altijd werkt. Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan en in het geval van een storing zijn wij gewoon bereikbaar, ook buiten openingstijden!

VERGADERRUIMTES EN KANTOREN

Van achtergrondmuziek op de werkvloer tot volledig ingerichte vergaderruimtes. Wij bieden gebruiksvriendelijke AV oplossingen aan die helemaal naar eigen smaak in te richten zijn. Uiteraard is alles vanuit 1 applicatie te bedienen vanaf een telefoon of tablet.

WINKELS

Achtergrondmuziek, omroepsysteem of narrow casting. Belangrijk is dat een AV systeem eenvoudig te bedienen is maar ook het opstarten moet een fluitje van een cent zijn. Maatwerk op basis van je wensen en de locatie, dat is wat wij doen! Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw winkel.

AUDAC Oplossingen

RJ Music werkt met AUDAC producten voor de inrichting van audiovisuele systemen. Audac heeft een uitgebreid assortiment van producten waardoor we in elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Met de gebruiksvriendelijke interface voor tablets en telefoons (Android & IOS) hoef je geen kennis van zaken te hebben om alles te bedienen.

  • Intergratie met systemen als Spotify
  • Ruimtes afzonderlijk te bedienen
  • Gebruiksvriendelijk applicatie
Neem contact met ons op